Fietsen – daguitstap Wingene

De tweede daguitstap in 2019 gaat door op woensdag 31 juli. We verzamelen aan het Dorpshuis De Ster Engelstraat 54 te Ichtegem om 9 uur. De daguitstap van juli gaat naar Wingene.

We fietsen vanaf het Dorpshuis De Ster via Ruddervoorde en houden er een tussenstop in café De Molenhoeve (Ruddervoorde) met drank naar keuze. Tegen de middag zijn we voor een lekker middagmaal in restaurant Wildenburg te Wingene. Op het menu staan: tomatensoep met balletjes; stoofvlees met frietjes en groentjes; ijsje.

Na de middag zetten we onze fietstocht verder naar Veldegem voor een tweede tussenstop in tea-room Devaux (Veldegem) met drank naar keuze. Vervolgens rijden we terug naar het Dorpshuis De Ster in Ichtegem (aankomst rond 17.30u).

Deze fietstocht wordt zoals altijd deskundig voorbereid en begeleid door onze baankapiteins. De bezemwagen van de Wielertoeristen ‘Blijf Jong’ vergezelt ons tijdens de volledige fietstocht. Alle deelnemers worden verzekerd tegen ongevallen via de sportverzekering van Gezinssport Vlaanderen. Deelnemen kan aan de democratische prijs van 13 euro (middagmenu excl. dranken). We verwachten al onze trouwe fietsgenoten, maar natuurlijk zijn ook vrienden en nieuwe fietsers heel welkom.

Vooraf inschrijven en betalen kan tot woensdag 16 juli 2019