Fietsen – daguitstap Lampernisse

De eerste daguitstap van 2019 gaat door op woensdag 29 mei. We verzamelen aan het Dorpshuis De Ster Engelstraat 54 te Ichtegem om 9 uur. De daguitstap van mei gaat naar Lampernisse.

We fietsen vanaf het Dorpshuis De Ster via Diksmuide en houden er een tussenstop in café De Polderbloem (Diksmuide) met drank naar keuze. Tegen de middag zijn we voor een lekker middagmaal in restaurant Zannekin te Lampernisse. Op het menu staan: soep; varkensgebraad met kroketjes en groentjes; koffie.

Na de middag zetten we onze fietstocht verder naar Keiem voor een tweede tussenstop in ’t Kakelend Kippenmuseum (Keiem), waar we kunnen genieten van pannenkoeken met koffie. Vervolgens rijden we terug naar het Dorpshuis De Ster in Ichtegem (aankomst rond 17.30u).

Deze fietstocht wordt zoals altijd deskundig voorbereid en begeleid door onze baankapiteins. De bezemwagen van de Wielertoeristen ‘Blijf Jong’ vergezelt ons tijdens de volledige fietstocht. Alle deelnemers worden verzekerd tegen ongevallen via de sportverzekering van Gezinssport Vlaanderen. Deelnemen kan aan de democratische prijs van 13 euro (middagmenu excl. dranken). We verwachten al onze trouwe fietsgenoten, maar natuurlijk zijn ook vrienden en nieuwe fietsers heel welkom.

Vooraf inschrijven en betalen kan tot woensdag 15 mei 2019