Jeugdzwemmen

jeugdzwemmen

Gezinssport Ichtegem organiseert samen met de lokale afdelingen van de Gezinsbond van Ichtegem, Koekelare en Gistel zwemlessen voor de jeugd. Er is een reeks in het voorjaar en het najaar.

Een reeks loopt gedurende 10 zaterdagen en je kan kiezen voor lessen van 10.30u tot 11.15u ofwel van 11.15u tot 12u. De lessen gaan door in het zwembad van Gistel en tijdens deze zwemuren beschikken we over het alleengebruik van het zwembad.

Gediplomeerde lesgevers met ervaring begeleiden volgende categorie├źn:

  • watergewenning (vanaf 3 jaar)
  • kleuterzwemmen
  • zwemmen voor beginners
  • zwemmen voor gevorderden
  • vervolmaking

Er wordt telkens afgesproken in het zwembad zelf.  De laatste les voorzien we een zweminstuif voor alle deelnemers. Eventuele testen gaan door tijdens de voorlaatste les. Deelnemers van de reeks gevorderden kunnen ISB-afstandsbrevet behalen. Deelnemers vervolmaking kunnen het B-brevet of het ISB-survivalbrevet behalen. Voor de reeks watergewenning en kleuterzwemmen gebruiken we Gezinssport Vlaanderen brevetten.

De deelnameprijs, met toegang zwembad, lesgever, lidmaatschap en verzekering Gezinssport Vlaanderen, brevet en een attentie bedraagt 55 euro. Er is een korting van 3 euro vanaf het tweede kind.
Leden van de Gezinsbond krijgen 15 euro korting.
Alle ziekenfondsen betalen een gedeelte van het deelnamebedrag terug! Bezorg ons jouw aanvraagformulier.


De voorjaarsreeks start op zaterdag 07/03/2020 en eindigt op 23/05/2020. Er is geen les op 11/04 en 18/04.
Inschrijven voor de najaarsreeks kan vanaf 18/04/2020.


Inschrijven kan online. Wie reeds deelneemt aan een reeks kan inschrijven op de laatste les en krijgt zo voorrang. Achteraf kan je ook inschrijven, voor zover er nog plaatsen beschikbaar zijn. Bevestig je inschrijving onmiddelijk door het deelnamebedrag over te schrijven op BE57 8601 0170 9835. Vermeld de naam van het kind + het lidnummer. Je inschrijving is pas definitief na overschrijving. Gebeurt dit niet tijdig, kan jouw plaats opnieuw open gesteld worden.


Voor meer inlichtingen over onze zwemreeksen kun je terecht bij de verantwoordelijke:

Nico Wynthein
Panoramastraat 12, 8480 Ichtegem
051 48 97 92 of jeugdzwemmen@gezinssport-ichtegem.be